maanantai 3. huhtikuuta 2017

Kokit Ranskassa

Maanantai päivä. Heippa täältä Lyonista. Olimme tänään opestus-ravintolassa. Aamulla esivalmistelimme päivän ruokaa eli lampaanlihaa, cuscusia ja kastiketta johon tuli porkkanaa, kesäkurpitsaa ja muita kasviksia joiden nimiä emme muista ja muut esivalmistelivat alkupalaa eli päivän salaattia ja jälkkäriä, tänään oli kahdenlaista jälkiruokaa eli suklaavanukasta ja toisena jälkkärinä oli mansikoita, molemmissa oli kermaa päällä ja koristeltu reunat ja koristeet kermavaahtojen päällä. Salaatissa oli vihreää salaattia ja muita kasviksia joita emme nytten muista. Teimme tänään myös lautas-annoksia asiakkaille eli alkupalana salaatti ja pääruokana liha ja jälkkärinä mansikat ja suklaavanukas, kun saimme päivän annokset tehtyä niin siivosimme vielä keitiötä ja pääsimme lähtemään hotelille, kävimme heitämässä tavarat hotelille ja kävimme kaupassa, kun olimme käyneet kaupassa niin tulimme taikaisin hotelille ja laitoimme kauppatavarat paikoilleen, sitten pidimme pientä lepotaukoa ja sen jälkeen lähdimme ratikkapysäkille odottamaan ratikkaa, kun ratikka tuli niin hyppäsimme kyytiin ja menimme ainakin neljä pysäkkiä eteen päin, kun pääsimme ratikasta niin kävelimme vähän matkaa ja päädyimme bussipysäkille, kun pääsimme bussiin niin menimme ehkä noin 14 pysäkkiä eteen päin, kun pääsimme perille niin kävelimme hampurilaispaikkaan ja kävimme siellä syömässä, kun olimme syöneet niin tulimme takaisin bussilla ja ratikkalla takaisin hotelille. 


Cuscusia eli vähän niinkuin riisiä mutta pienemässä muodossa.



Päivän jälkkärin esivalmistelut.


Päivän salaatti.

Julia ja Elena

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti