tiistai 4. huhtikuuta 2017

Kokit ranskassa

Tiistai päivä. Moikka täältä Lyonista. Olimme tänään taas opestus-ravintolassa, tänään teimme coctail juttuja, huomista iltaa tai torastai-iltaa varten. Teimme sekä suolaisia että makeita coctail paloja/pieniin  astoihin, osa meistä pääsi tekemään vähän enemmän lautas-annoksia, tänään emme oikeen pääseet auttamaan auttamaan jälkkiruoan teossa, mutta pääsimme viemään vähän jälkkäreitä hyllylle, josta tarjoilijat sitten hakivat ne ja veivät pöyttiin. Jälkkäreitä oli taas kahdenlaista sorttia, toinen oli sama kuin eilen eli mansikoita ja kermavaahtoa päällä ja toinen oli creembrylee, toiset teki alkupalaa eli tonnikalamassaa tai maksanmassaa, jompaa kumpaa emme nyt muista ja sen kaverina oli vähän salaattia ja kaksi pientä kolmioleipää ja toiset tekivät pääruokaa eli lihaa ja sen kanssa oli myös lisukkeena papuja. pääsin leikkaamaan myös pitsan paloja ja Julia nosteli niitä lautasille. Ja sitten vähän puhtaiden astioiden paikkoilleen vientiä ja muutenkin siivousta päivän päätteksi, sen jälkeen pääsimme lähtemään hotelille ja pesimme vähän pyykkiä, kävimme myös vähän ulkona ja tulimme takaisin hotelille.



Makeat coctailpalat


Suolaiset coctailpalat



Päivän salaatti


Julia ja Elena 








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti