keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

Kokit Ranskassa

Keskiviikko päivä. Hei täältä Lyonista. Olimme tänään taas opetus-ravintolassa, esivalmistelimme päivän ruokia, alkuruokaa emme nytten muista, pääruokana oli tänään naudan kieltä ja riisin näköistä vehnälaijiketta, ja jälkiruokana oli marjamix-sekoitus ja päällä murupäällinen, jota paistettiin vähän aikaa uunissa, toisena jälkiruokana oli myös hedelmäsalaattia. Muut tekivät pääruokaa ja alkuruokaa ja me teimme taas jälkkiruokaa, tänään pääsimme osallistumaan lautas-annoksien tekemiseen ja sitä mukaan kuin saimme niitä valmiiksi niin veimme taas niitä hyllylle ja tarjoilijat hakivat ne. Päivän pääteeksi siivoilimme taas sotkujamme ja lähdimme hotelille, huilaillimme puoli tunttia hotelilla ja sitten lähdimme ratikalla ja jäimme jo toisella pysäkillä pois kyydistä, sitten menimme metro pysäkille ja odotimme metroa ja kun metro tuli niin hyppäsimme kyyttiin, pysäkkien lukumäärää emme nytten muista mutta emme kauaa keretty istumaan kun hyppäsimme pois metrosta, kun pääsimme metrosta niin kävelimme hallille jossa myyttiin ruokaa, viiniä, suklaata ja muita elintarvikeita, osa osti myös vähän tuliaisia kotiin kun olimme kiertäneet ja katsellut hallia nii lähdimme jatkamaan matkaa kohti ostoskeskusta, jossa myös kiertelimme ja katsoimme ja moni meistä osti myös sieltä jotakin, kiertämisen jälkeen istahdimme vähäksi aikaa ja mietimme mihin menisimme syömään, kun valitsimme sopivan paikan joka sopi kaikkille niin kävelimme sinne ja söimme ateriammme ja lähdimme ratikkalla kohti hotellia päin.



Päivän toinen jälkiruoka, eli marjamixiä ja murutaikinaa päällä.



Päivän lautas-annos, eli naudan kieltä.

Julia ja Elena



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti