lauantai 1. huhtikuuta 2017

Opiskelijat Ranskassa

Launatai päivä. Hei täältä Ranskan Lyonista. Olimme tänään ravintolassa nimeltä Leon. Tänään myös opettaja sekä ohjaaja vaihtuivat sekä edelliset lähtivät kotiin. Ennen toisten opettajan ja ohjaajan lähtöä kävimme syömässä kyseisissä Leon ravintolassa, tilasimme ensin juomat sitten alkuruoat, pääruot ja jälkkärit, osa söi alkuruokana parsakaalikeiton ja osa söi seranosalaatin, pääruoksi osa otti lihaa ja osa kalaa, jälkärinä oli creme bryolen tai ananspaistos jossa oli päällä kermavaatoa, sekin oli omissa päättetävissä kumman otti. Kävimme katsomassa ravintolan vesaa joka oli koristeltu taululla joiden sisälle oli tehty erilaisia ukkeleitta esim. Tupakan kääroistä ja muusta elintarvike paperista, pöydällä koristi myös ukkeli joka oli tehty lusikoista ja haarukoista. Vessan lähellä sijaitsi myös viinikellari jonka näimme ikkunan läpi. Kun olimme syöneet jatkoimme matkaa ja toivotimme hyvää paluu matkaa opettajalle sekä ohjaajalle, he jatkoivat erisuuntaan ja me jatkoimme erisuuntaa kohti hotellia, matkalla oli pieniä ongelmia koska meinasimme mennä väärään metroon mutta onneksi huomasimme ajoissa ja jäimme toisella pysäkillä pois kyydistä sitten jatkoimme matkaa toiselle metrolle kun pääsimme metroon sisään niin odotelimme oikealle pysäkille pääsyä, kun pääsimme oikealle pysäkille niin osa meistä heitti liput roskikseen vaikka meidän piti mennä vielä pari pysäkkiä mutta jouduimmekin kävelemään loppu matkan hotelille jonne onneksi ei ollut niin pitkä matka, kun pääsimme hotelille niin ottimme vähän aikaa rennosti ja kävimme illalla vielä kaupassa ja katsoimme yhdessä porukkalla miten blogiin saisi kuvia sekä keskustelimme huomisen päivän menoista, sen jälkeen kaikki menivät omiin suuntiinsa. 

Kuvia ei taaskaan saatu otettua muuta kuin puhelimella koska ipadit jäivät hotellihuoneisiin ja emme osaa siirtää puhelimella kuvia ipadiin. 

Noora, Julia ja Elena 

1 kommentti:

  1. Lisäillään kuvia myöhemmin tai tehdään oma linkki. Seuratkaa koulun insta-tiliä, sinne olen laittanut kuvia, aina luvan saatuani.

    VastaaPoista