torstai 11. toukokuuta 2017

Portugalin matka!


Vapaaajalla  pelasimme korttia, bilistä ja kaikkee muuta.

Sitten käytiin syömässä  ravintolassa, ja tutustuttiin portugalilaisen kulttuuriin, käytiin myös rannalla uimassa. Ulkona oli 30 astetta lämmintä, joten ihan tarpeeksi lämmin, mutta välillä satoi vettä ja oli viileää iltaisin. Yöllä  oli jopa ukkosta, mutta se ei häirny nukkumista, ainakaan mulle. Keittiössä laitoimme ruokaa aamu ja iltapalaa yhdessä ja syötiin terassilla.

Tutustumiskäynti!

Tiistaina Käytiin kalatehtaalla katsomassa miten kaljoja käsitellään tehtaalla. Se oli mielenkiintoista, mutta työ vaikutti rankalta. Käytiin myös katsomassa millaista on kalastusaluslaivalla ja mitä kaikkee sieltä sisältä löytyy. Sisällä oli kaikenlaisia moottoreita ja kaikkee muuta ihmeellistä.  samana päivänä käytiin myös puutarhassa missä joku nainen esitti meille bambumetsän ja kertoi mitä kaikkea luonnossa kasvaa.

Keskiviikkona käytiin alaan liittyvällä käynnillä, missä oli jotain elektroniikka juttuja. Mies näytti meille emolevyn, mikä oli tehty käsin ja kertoo paljon muistaki asioista, joista en ymmärtänyt sanaakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti